Категорија производа

Љанxи Гаотон Петролеум машинерију Цо., Лтд

Тел:0086-29-87872212

Факс : 0086-29-87872212

Емаил :sales@sxgtpm.com

Скyпе:целиаwангyанатxа

Мобилни телефон: 008613402943512


Чок Манифолд (Тхроттле Манифолд)

Чок Колектор 1.Апплицатион чок вишеструки је потребно уређај за успешно контролише добро ударац и извршити технологију за контролу притиска на уље / гас бунара у току бушења, као што је, је усвојен уређај да изврши технику нови бушење-Па је равнотеже притисак, који ...

Detailed description

чок Колектор
1.Апплицатион
Чок вишеструки је потребно уређај за успешно контролише добро ударац и извршити технологију за контролу притиска на уље / гас бунара у току бушења, као што је, је усвојен уређај да изврши технику нови бушење-Па је од баланса притиска, што може да избегне загађење уља слоја ефикасно побољшати брзину бушења и контроле експлодира. Један крај уређаја повезује са бочне прирубнице БОП осовине. Када БОП затвара, може да контролише коначних притисак из кућишта подешавањем отварање Цхоке вентила-а, тако избалансиран бушење могу да раде под минималним притиском-разликом.
2.Ассембли & струцтуре
Чок манифолд чине Цхоке вентила, засуна, цевовода, арматура и манометром итд, погледајте врата вентила и цхоке вентила учествују у горе цртежу.
princip 3.Воркинг
Када расте притисак на добро, течност у бунару може бити објављен у коришћењу отварања чок вентила / затварање у Цхоке цевоводу за контролу кућишта притисак који може директно дува кроз капију вентил као што је прилично висок притисак кућиште.
4.Специфицатион
Ниво притиска је подељен у пет нивоа, односно 14Мпа, 21Мпа, 35Мпа, 70Мпа и 105Мпа, може се такође дизајниран у складу са захтевима купца.
5.Оператион услов
(1) свих радних притисци делова Цхоке колектор треба ускладити са радним притиском БОП стацк користи;
(2) Цхоке манифолд треба поставити на месту где приступ оператор је згодно, тест притисак треба извршити и инсталирање, а тест притисак заптивање треба бити једнака номиналној радни притисак;
(3) Пипелине треба бити толико глатка и равна је могуће, угао гасовода мора бити од 120 ~ обликована ковани челик савијеном цеви, која би требало да има адекватно велику рупу;
(4) манометар Радна треба инсталирати;
(5) Зими је чок манифолд моћи радити под ниским темп стању.
Листа делова:

ставка

Саставни део

ком

Материјал

1

мини База

1


2

хидраулични Цхоке

1


3

Пет-ваи Комад

1

4130

4

Пропусни вентил

1


5

Манометар

1


6

Игла вентила

1


7

цомпанион прирубнице

1

4130

8

Пропусни вентил

10


9

спацер Калем

2


10

Крст

5

4130

11

Слепа прирубница

7

4130

12

спацер Калем

1


13

Пропусни вентил

2


14

мануал Цхоке

2


Уколико имате било каквих услова, будите слободни да нас контактирате путем   салес@скгтпм.цом

У оквиру ових познатих Кина нафте и гаса калема произвођача вишеструких, ГАОТОН је професионални што добављач, продуцент и услуга, добродошли на велико нафте и нафтно поље АПИ Цхоке грану из наше фабрике.

Hot Tags: Чок Колектор (тхроттле Колектор), гаса Колектор, Тхроттле манифолд
Сродни производи
Feedback