Категорија производа

Љанxи Гаотон Петролеум машинерију Цо., Лтд

Тел:0086-29-87872212

Факс : 0086-29-87872212

Емаил :sales@sxgtpm.com

Скyпе:целиаwангyанатxа

Мобилни телефон: 008613402943512


Бушење Жар (Машински бушење Јар Дупли хидрауличког-Машински бушење Јар Двапут Пут амортизатора, Једносмјерне Амортизатор, површина Браник Јар Јар нијанси)

Бушење Жар (Машински бушење Јар Дупли хидрауличког-Машински бушење Јар Двапут Пут амортизатора, Једносмјерне Амортизатор, површина Браник Јар Јар нијанси)

Бушење Јар тегла бушење се састоји из бушења до теглу и бушења теглу у једном телу, која има стабилно радно перформансе и јака јарринг силу и горе и доле. Када је у довн рупи, она може отпустити ударио; То је алат жеља за усмереног бунара и дубоког бунара. Рад...

Detailed description

bušenje Жар

ЈАР бушење се састоји од бушења до теглу и бушења теглу у једном телу, која има стабилно радно перформансе и јака јарринг силу и горе и доле. Када је у довн рупи, она може отпустити ударио; То је алат жеља за усмереног бунара и дубоког бунара.

Принцип рада
● Горе јарринг
Снижавање бушење стринг да бушење јар затворен у потпуности (ин закључавање положај), подижући бушења жица по редоследу мале тонаже у највећем тонажа, који чине пролеће и хидраулични одлагање цилиндар, када вретено потез до позиције и постају отпустити отпор је сила опруге складиштити у бушилица низ ће се пренети на горе напред енергије и до јарринг. Понављање горе неколико пута може да натера алат за производњу и даље се јарринг.

● доле јарринг
Помери горе и доле пробушеној низа да би бушење тегла затворен у потпуности (на закључавање позицију), смањење бушење низ да пролећну компримовани и акумулирана енергија. Када притисак посуде већа од жељене доњи откључавања снагу грејфер ће склизнути из калупа да се ослободи закључавање и силазим јарринг. Понављање горе неколико пута може да натера алат за производњу наставља се трести.


Технички параметри - ЈИСЗ Два пута хидрауличког-Механичка Бушење Жар


модел

ЈИСЗ121

ЈИСЗ165

ЈИСЗ203

ОД (мм)

121

165

203

ИД (мм)

51.4

57

71.4

Цлосед дужина (мм)

4500

5175

5770

Уппер Строке (мм)

228

224

240

Доња Строке (мм)

150

150

176

веза

НЦ38

НЦ50

6 5/8-РЕГ

Мак.тенсиле оптерећење (ЦГ)

1.4

2.2

3.6

Мак.ворк момент (кН.М)

13

15

20

Мак.јарринг Лифтинг тона (ТФ)

38

72

109

Пумпинг површина (цм2)

60

100

176

тежина

286кг

638кг

1139кг


Типе доступно:
КИСЗ Дупли хидрауличког Бушење Жар
КЈЗ Механичка Бушење Жар
ЈИСЗ Два пута хидрауличког-Механичка Бушење Жар
ЗСЈ / јкј Хидраулични и механички Бушење Жар
, СЈ Двапут Пут Амортизатор
ИЈ Једна Пут Амортизатор
Дј Површина Браник Жар
ИСЈ Тип уље Жар
ЦСЈ супер риболов Жар
ЗЈС Жар нијанси


Уколико имате било каквих услова, будите слободни да нас контактирате путем салес@скгтпм.цом

У оквиру ових познатих Кине произвођача нафте и гаса бушење тегли, ГАОТОН је професионални што добављач, продуцент и услуга, добродошли на велико нафте и нафтно поље АПИ бушење тегли од наше фабрике.

Hot Tags: Механички бушење Жар (механички Бушење Јар Дупли хидрауличког-механички Бушење Јар Двапут Пут амортизатора, Једносмјерне Амортизатор, површина Браник Јар Жар нијанси), Дупли хидрауличког-механички Бушење Жар (механички Бушење Јар Дупли вд хидраулични-Машински Бушење Јар Двапут Пут амортизатора, Једносмјерне Амортизатор, површина branik Јар Жар нијанси), два пута Пут амортизатора, Једносмјерне Амортизатор, површина branik Жар, Жар нијанси, Механички бушење јар, двоструког дејства хидраулично-механичким бушење јар, доубле-ваи схоцк абсорбер, оне-ваи амортизер, сурфаце бумпер јар, супер риболов јар, јар појачивач
Сродни производи
Feedback